Політика конфіденційності - HairMed

Політика конфіденційності

Справжня Політика конфіденційності (далі – Політика конфіденційності) складена відповідно до закону України «Про захист персональних даних» (далі – Закон) і описує, як клініка «HairMed» збирає, використовує, захищає і передає Вашу особисту інформацію, на сайті розташованому на доменному імені https://www.hairmed.center

1.ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1.  Використання Користувачем сайту означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.
1.2.  У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності Користувач повинен припинити використання сайту.
1.3. Ця Політика конфіденційності застосовується тільки до даного сайту https://www.hairmed.center
Адміністрація сайту не контролює і не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти за посиланнями, що доступні на даному сайті.
1.4. Адміністрація сайту не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються Користувачем сайту.
1.5. Користувач сайту – несе відповідальності за достовірність усіх наданих їм даних.

2.ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

2.1. Ця Політика конфіденційності встановлює зобов’язання Адміністрації сайту щодо нерозголошення і забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, що Користувач надає за запитом Адміністрації сайту.
2.2. Персональні дані, що дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення спеціальних форм на Сайті.

3.МЕТА ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОРИСТУВАЧА

3.1. Персональні дані Користувача Адміністрація сайту може використовувати з метою:
3.1.1. Ідентифікації Користувача, який зареєстрований на сайті, для оформлення замовлення.
3.1.2. Надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів сайту.
3.1.3. Встановлення з Користувачем зворотного зв’язку, включаючи надсилання повідомлень, запитів, що стосуються використання сайту, надання послуг, обробку запитів і заявок від Користувача.
3.1.4. Визначення місця знаходження Користувача для забезпечення безпеки, запобігання шахрайства.
3.1.5. Підтвердження достовірності та повноти персональних даних, що надані Користувачем.
3.1.6. Інформування Користувача сайту про стан Замовлення.
3.1.7. Надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки при виникненні проблем, що пов’язані з використанням сайту.
3.1.8. Надання Користувачеві за його згодою, оновлення продукції, спеціальних пропозицій, інформації про ціни, розсилки новин та інших відомостей від імені сайту або від імені партнерів сайту.
3.1.9. Здійснення рекламної діяльності за згодою Користувача.
3.1.10. Надання доступу Користувачеві на сторонні сайти або сервіси партнерів даного сайту з метою отримання їх пропозицій, оновлень або послуг.

4.ЗОБО’ЯЗАННЯ СТОРІН

4.1. Користувач зобов’язується:
4.1.1. Надати коректну і правдиву інформацію про персональні дані, що необхідні для користування сайтом.
4.1.2. Оновити або доповнити надану інформацію про персональні дані в разі зміни даної інформації.

4.2. Адміністрація сайту зобов’язується:
4.2.1. Використовувати отриману інформацію виключно з метою, що зазначена у п. 3 цієї Політики конфіденційності.
4.2.2. Забезпечити зберігання конфіденційної інформації в таємниці, не розголошувати без попередньої письмової згоди Користувача, а також не здійснювати продаж, обмін, публікацію, або розголошення іншими можливими засобами  переданих персональних даних Користувача.
4.2.3. Вживати заходи обережності для захисту конфіденційності персональних даних Користувача згідно з порядком, який зазвичай використовується для захисту такого роду інформації в існуючому діловому обороті.4.2.4. Здійснити блокування персональних даних, що відносяться до відповідного Користувачеві, з моменту звернення або запиту Користувача або його законного представника або уповноваженого органу з захисту прав суб’єктів персональних даних на період перевірки, в разі виявлення недостовірних персональних даних або неправомірних дій.

5.ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

5.1. Адміністрація сайту, яка не виконала свої зобов’язання, несе відповідальність за збитки, понесені Користувачем у зв’язку з неправомірним використанням персональних даних, відповідно до законодавства України.
5.2. У разі втрати або розголошення Персональних даних Адміністрація сайту не несе відповідальність, якщо дана конфіденційна інформація:
5.2.1. Стала публічним надбанням до її втрати або розголошення.
5.2.2. Була отримана від третьої сторони до моменту її отримання Адміністрацією сайту.
5.2.3. Була розголошена за згодою Користувача.

6.РОЗВ’ЯЗАННЯ СУПЕРЕЧОК

6.1. Перед звернення до суду з позовом про суперечки, що виникають із відносин між Користувачем сайту і Адміністрацією сайту, обов’язковим є пред’явлення претензії (письмової пропозиції про добровільне врегулювання спору).
6.2. Адресат претензії протягом 30 календарних днів з дня отримання претензії, письмово повідомляє заявника претензії про результати розгляду претензії.
6.3. При недосягненні угоди суперечка буде передана на розгляд до судового органу згідно з чинним законодавством України.
6.4. До цієї Політики конфіденційності та відносин між Користувачем і Адміністрацією сайту застосовується чинне законодавством України.

7.ДОДАТКОВІ УМОВИ

7.1. Адміністрація сайту має право вносити зміни до цієї Політики конфіденційності без згоди Користувача.
7.2. Нова Політика конфіденційності набуває чинності з моменту її розміщення на Сайті, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

×

Hair Med



Замовити
дзвiнок
Заказать консультацию?



X